Nu... Eu am inceput sa fac o petala, pentru a-i arata tehnica. In rest, este munca ei. Deci, toate felicitarile merg la Sanda Gabriela. Si chiar le merita!
Carmen, esti asa de draguta ! Nu am cuvinte sa iti multumesc suficient pentru rabdarea cu care m-ai invatat atat de multe ! Nici nu mi-am imaginat ca in timp destul de scurt imi vei transmite asa de multa informatie. Te pup pe tine si mai ales pe Ana.
Sanda, rabdare avem toti cei care lucreaza in fondant, altfel n-am avea ce cauta in bransa asta. Eu zic ca ingredientele principale au fost receptivitatea, talentul si determinarea ta. Si noi te pupam!
superba.... :) eram convinsa ca ai facut-o tu :)
RăspundețiȘtergereNu... Eu am inceput sa fac o petala, pentru a-i arata tehnica. In rest, este munca ei.
ȘtergereDeci, toate felicitarile merg la Sanda Gabriela. Si chiar le merita!
Felicitari Sandei, este minunata laleaua! Ati taiat marginea cu o forfecuta? Arata splendid?
RăspundețiȘtergereSanda se va bucura sa primeasca toate aprecierile voastre.
RăspundețiȘtergereCarmen, esti asa de draguta ! Nu am cuvinte sa iti multumesc suficient pentru rabdarea cu care m-ai invatat atat de multe ! Nici nu mi-am imaginat ca in timp destul de scurt imi vei transmite asa de multa informatie. Te pup pe tine si mai ales pe Ana.
RăspundețiȘtergereSanda, rabdare avem toti cei care lucreaza in fondant, altfel n-am avea ce cauta in bransa asta. Eu zic ca ingredientele principale au fost receptivitatea, talentul si determinarea ta.
ȘtergereSi noi te pupam!
Frumoasa e putin spus!
RăspundețiȘtergereDa. Chiar a iesit foarte bine.
Ștergere