joi, 5 mai 2011

Primul meu tort invelit in pasta de zahar

Am facut blatul conform clasicei retete de pandispan, la care am adaugat multa nuca macinata. Una dintre creme: ciocolata, frisca, nuca, visine din visinata (coniac, mai exact). Cealalta crema, vanilie cu frisca.

14 comentarii:

  1. Felicitari draga mea! asteptam urmatoarele creatii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Sper sa ma ajute muzele :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte, foarte frumos!!! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc mult,Nely.Sunt doar la inceput, motiv pentru care cer clementa tuturor "mai vechilor" in domeniu, care imi acceseaza blogul!

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari, este foarte frumos! astept celelalte torturi... o zifrumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc din suflet pentru incurajari,Adela! Daca ar fi dupa dorinta mea, as face zilnic cate unul, din pacate factorul timp ma impiedica. In acest weekend am mai realizat un tort, am sa-l postez maine.
    Sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei! Detin si eu una bucata fetita de aproape 5 ani:)).

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc Carmen, asemenea sa va bucurati de ea! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos inceput si inforta,felicitari si mult succes in continuare!!!
    Pe curand!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc din suflet pentru incurajari, Petronela!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce dragut a fost pentru ptimul! Dar acum faci cu totul altceva!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost dragut, Carmen, a fost un dezastru....Dar tin minte ca macar a fost bun:)))

      Ștergere