joi, 5 mai 2011

Primul meu tort invelit in pasta de zahar

Am facut blatul conform clasicei retete de pandispan, la care am adaugat multa nuca macinata. Una dintre creme: ciocolata, frisca, nuca, visine din visinata (coniac, mai exact). Cealalta crema, vanilie cu frisca.

14 comentarii:

  1. Felicitari draga mea! asteptam urmatoarele creatii!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Multumesc! Sper sa ma ajute muzele :))

    RăspundeţiȘtergere
  3. Foarte, foarte frumos!!! Felicitari!

    RăspundeţiȘtergere
  4. Iti multumesc mult,Nely.Sunt doar la inceput, motiv pentru care cer clementa tuturor "mai vechilor" in domeniu, care imi acceseaza blogul!

    RăspundeţiȘtergere
  5. felicitari, este foarte frumos! astept celelalte torturi... o zifrumoasa!

    RăspundeţiȘtergere
  6. Iti multumesc din suflet pentru incurajari,Adela! Daca ar fi dupa dorinta mea, as face zilnic cate unul, din pacate factorul timp ma impiedica. In acest weekend am mai realizat un tort, am sa-l postez maine.
    Sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei! Detin si eu una bucata fetita de aproape 5 ani:)).

    RăspundeţiȘtergere
  7. multumesc Carmen, asemenea sa va bucurati de ea! pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  8. Frumos inceput si inforta,felicitari si mult succes in continuare!!!
    Pe curand!!

    RăspundeţiȘtergere
  9. Multumesc din suflet pentru incurajari, Petronela!

    RăspundeţiȘtergere
  10. Ce dragut a fost pentru ptimul! Dar acum faci cu totul altceva!!!

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost dragut, Carmen, a fost un dezastru....Dar tin minte ca macar a fost bun:)))

      Ștergere