sâmbătă, 16 iulie 2011

TORT TURTA pentru micuta VIOLETA

12 comentarii:

  1. Foarte,foarte frumos tortul,felicitari!Ce folosesti pentru imprimarea frunzelor si literelor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Adina! E o imprimanta de plastic dur, cu diferite texturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos tortul, ai facut progrese foarte mari , felicitari! Puup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place aproape obsesiv sa modelez.Din pacate, insa, in Romania nu exista o scoala care sa ne invete sa facem asta, fapt care ne obliga sa fim autodidacti.Noroc cu Internetul, de unde ne inspiram si, in cazul meu, cu dna. Viorica, de la care am multe de invatat.
    Iti multumesc mult, Adela!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte ,foarte frumos tortul.La prima vedere am crezut ca este un tort facut de D-na Viorica....apoi am vazut ca nu.Esti fantastica.Cu siguranta ca in curand ai sa-ti intreci "profesoara" virtuala.Te felicit din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Woow cat de frumos este tortul!Felicitari! Si acum as dori sa stiu din ce sunt facute ornamentele ca sunt superbe si cu ce decupati vagoanele si rotile la trenulet?

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Andreea,tortul este 1oo% munca mea. Influenta dnei.Viorica se va vedea in tot ce voi realiza de acum incolo,pentru ca imi place enorm cum lucreaza si asta ma inspira.Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
    Laura, ma bucur ca iti place tortul meu si iti multumesc.Toate ornamentele sunt din fondant, iat trenuletul e facut cu ajutorul unei forme de la firma Oriminor, din Mures.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea, ne uimesti pe zi ce trece! Tortul Violetei este superb, cu fooooaaarte multe detalii! Felicitari si din partea rudelor! te imbratisam!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc'rudelor" si le pup pe rand!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Dan&Ionela, tocmai am trecut azi prin Craiova. Va salut si va multumesc pentru frumoasele cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  11. felicitari,frumos tort,multe elemente,multe detalii,ai muncit foarte multe,as fi vrut sa vad mai bine broscuta,e super,succes in continuare

    RăspundețiȘtergere