joi, 11 august 2011

HIBISCUS

 Superbe aceste flori exotice!
 Te trimit cu gandul la vacanta in Hawaii...

 ....printre fete care-si unduiesc languros soldurile in dansul specific locului...
 ....ascultand nemaipomenita melodie "Somewhere Over The Rainbow" cantata de cea mai dulce voce de pe pamant, cea a lui Israel Kamakawiwo...
 ...
 ....
 Dar tot mai bine e pe plaiurile mioritice, nu-i asa !?
 Acum, ca tot ne-am intors la realitate, va marturisesc ca, din momentul in care am vazut tortul cu hibiscus al dnei. Viorica, mi-am spus ca nu se poate sa nu fac si eu unul.
 I-am facut multe fotografii si n-am rezistat tentatiei de a le publica pe toate. Pur si simplu nu am putut sa fac o selectie!






 SUNT PUR SI SIMPLU MI-NU-NA-TE!!!!

16 comentarii:

  1. SUPERB! ASA DA SURPRIZA! TARE DISCRETA MAI ESTI!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha! Ha! Ha! O singura intrebare am: comentariul te satisface? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe,felicitari,nu sant cuvinte pentru acest buchet,incredibil de frumos lucrat

    RăspundețiȘtergere
  4. DUMNEZEULE! Nu pot sa cred ca asa ceva e facut de mana de om(mana ta, evident), este incredibil cat de bine sunt facute florile pana in cel mai mic amanunt, combinatia de culori, pozitionarea florilor ca a unui pictor de succes!!!!! SUUUUUPERB!!!!! FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos matusicooo! minunat! ma bucur tare ca ti-ai descoperit acest talent. Se evde ca lucrezi cu placere si pariune! La mai multe torturi superbe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase florile!Cu ce ai decupat petalele?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da sunt super florile,dar poate ne impartasesti si noua metoda pe care ai folosit-o,o descriere daca se poate.BRAVOOOOOO.

    RăspundețiȘtergere
  8. Super! Foarte ,foarte bine realizate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc tuturor pentru frumoasele cuvinte! De data asta, pot spune si eu ca am reusit un tort frumos...De fapt, este al doilea, primul fiind cel cu trandafiri portocalii.
    Pentru Adina si Mirela: eu nu am o rubrica "cum se face", insa pot spune ca petalele le-am decupat cu un decupator in forma de lacrima, apoi le-am imprimat, le-am colorat si apoi am format trandafirul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga nepotica, si eu ma bucur tare mult ca am descoperit aceasta arta si incerc sa lucrez cat mai bine spre a nu va dezamagi. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nina, citindu-ti comentariul, mi-am dat seama ca ti-au placut foarte tare trandafirii mei. Iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  12. Comentariul? l-am savurat pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  13. d-na Carmen felicitari super flori va urmaresc de mult si pe d-stra si pe d-na Viorica as avea o intrebare ce pasta ati folosit petru aceste flori deoare de trebues intinse floarete bine petala sa fie f subtire si cit timp trebuie sa stea la uscat petalele ca ca poti realiza o asemenea frumusete va mutumesc si va felicit inca o data bafta Elena Iancu

    RăspundețiȘtergere