sâmbătă, 6 august 2011

TORT PENTRU CASSIANA

 Mama Cassianei si-a dorit pentru aniversarea de un an a fiicei sale un tort cu: leuti, papusica, pisica neagra, ciupercute.
 Desi sunt figurine care nu prea pot fi alaturate, mai ales pe o suprafata asa de mica precum a unui tort cu un singur nivel, a fost musai!
  Nici aparatul foto nu m-a ajutat...Lumina, nici atat!
 Cert este ca tortul a fost apreciat. Si asta ma bucura.




12 comentarii:

  1. ESTE ATAT DE FRUMOS!!!!Personajele superbe,nu ma satur sa privesc.Mii de felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetelor, credeti-ma ca in realitate arata mai bine. Culorile erau mai intense "pe viu", numai ca am facut pozele dimineata, cand lumina nu a fost tocmai buna si mai este si problema cu camera foto...Cred ca este momentul pentru o noua investitie :))
    Eu va multumesc pentru cuvintele frumoase! Sunteti dragute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un alt tort care te face sa zambesti. Si noi avem aceiasi problema,culorile naturale sunt mult mai reusite.Oricum daca asa arata,super...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut e , chiar daca pozele nu reflecat adevarata lui frumusete. Principalul ca a fost laudat si apreciat si asta e tot ce conteaza

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos,vesel si colorat!!!
    Iti doresc o dumineca placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Personajele sunt reusite iar tortul este foarte frumos,bravo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc mult tuturor pentru incurajari!Pentru mine conteaza foarte mult parerea voastra. Puteti fi si critici, asta imi va folosi pentru indreptarea greselilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu as incerca sa te critic, dar nu am de ce. Tortul este foarte frumos, plin de culoare ( care se pierde din cauza camerei foto ) vesel si pe placul copiilor si nu numai. Apropos, ce compozitie ai folosit ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar a fost plin de culoare!Conditiile din timpul shutting-ului au fost neprielnice :)).
    Am folosit reteta dvs. de crema, modificata in functie de preferintele dnei. mamici a Cassianei. Adica fara stafide in cacao si cu piersici in loc de pralina, in cea de vanilie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt de acord cu d.na Viorica. Este reusit si acesta! Personajele sunt atat de dragute si fragile, potrivit pentru o d.ra! te pup!

    RăspundețiȘtergere