duminică, 16 octombrie 2011

ORHIDEE

 Orhidee si fluturasi pentru o doamna deosebita.
 La multi ani, Alina!



11 comentarii:

  1. Divin, dar te rog tare mult sa imi spui ce forma (decupatoare) de orhidee folosesti si ce pasta, este pasta d-nei viorica sau pasta wilton?

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb tortul,florile si culoarea sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un tort foarte reusit. Florile si aranjamentul pe tort sunt de mare efect. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc tuturor1
    Mona, la decor folosesc fondant dela LB, nu pasta facuta in casa. Decupatoarele sunt cele din setul pentru flori de la LB (cel la 140 ron).
    Dan & Ionela, recunosc ca ideea cu ramura aceea gen ikebana am furat-o de la tortul vostru cu orhidee, pe care il admir si acum.Merci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos si elegant!Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos ti-a iesit. Felicitari Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen...ador verdele,iar tortul asta este elegant ,perfect..si verde...m-ai dat gata!!!pup

    RăspundețiȘtergere
  8. superb, un tort minunat. Cu ce sunt colorati fluturasii?

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos si delicat acest tort. O intrebare am, daca imi puteti spune cum ati facut bordura/dantela de la baza tortului.Se gasesc astfel de decupatoare, unde?
    Multumesc. Succes in continuare.
    Lucia

    RăspundețiȘtergere