vineri, 18 mai 2012

Tort MINNIE & MICKEY MOUSE 2





10 comentarii:

  1. ce superb e@!!! Carmen cum faci degradeul asta pe tortul?
    E tare interesant...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru ultimele torturi,arata splendid!!!Personajele sunt minunate dar jocul de culori dat de aerograf da torturilor tale o lumina speciala si perfecta!!!Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Gabita! Da, cu aerograful se pot da niste efecte extraordinare. Tortul asta este chiar sidefat, pacat ca nu se vede asta in poze.

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNA ZIUA! ESTE SUPERB! INTREBAREA MEA: BLATUL ESTE FACUT IN CASA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga,anonim, am si eu o intrebare: ai mancat si nu ti-a placut? Sau vrei reteta?:))))
      Glumeam!
      Merci pentru compliment!

      Ștergere
  5. Draga,dna Carmen,din pacate nu am mancat,dar sunt convins ca este la superlativ absolut de bun!Ma interesa daca este blat facut in casa sau de cumparat,asta in ideea ca daca este sa comandam,sa stim ce ni se ofera.Cred ca multe persoane ce va viziteaza acest minunat blog ar fi interesate de raspuns la aceasta intrebare,la care,cu toata stima,nu ati raspuns!Felicitari,oricum pentru ceea ce realizati,spre deliciul celor ce savureaza aceste minunatii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general, cei care isi doresc informatii despre continuturile torturilor mele, ma abordeaza telefonic, nicidecum pe blog. Sunt multe colege care imi solicita retete iar eu am hotarat sa nu dezvalui aceste amanunte...Le ajut cat pot in ceea ce priveste modul de realizare a decorului, dar interiorul as dori sa ramana "cu circuit inchis", sa spun asa...Pot spune doar ca nu folosesc frisca instant sau "prafuri"...
      Asadar, in cazul in care doriti sa aveti amanunte, in vederea unei eventuale comenzi, va recomand sa ma sunati. In stanga, sus, aveti si numarul meu.
      Inca o data, multumiri pentru aprecieri si, da, cei care au beneficiat de torturile mele, au fost incantati nu doar de aspect, ci si de gust.
      O zi buna!

      Ștergere