miercuri, 6 iunie 2012

Tort CARS 2

 Simpaticele masinute Disney sunt preferatele lui Dragos. Baietelul a rugat-o pe mama lui sa-i faca cadou, de ziua lui, un tort cu Cars.Credeti ca mama a putut rezista?
 Cremele acestui tort sunt diferite fata de cele pe care la fac in mod frecvent. In mod normal, ma feresc de mousse-uri, preferand cremele facute din lapte si oua. De acesta data, insa, la dorinta expresa a dnei. Mihaela, mama lui Dragos, am preparat un mousee de ciocolata amaruie cu visine proaspete si un altul, cu menta si lamaie verde, in care am indraznit sa pun fructe de padure. Cred ca va dati seama ce arome ! Si nu va mai spun despre aspectul interior...Maro, cu rosu inchis  (ciocolata si visinele) si vernil cu rosu, negru,visiniu (menta si fructele de padure)...



La multi ani, Dragos!

11 comentarii:

  1. Cel mai frumos tort pe care il poate avea un copil de ziua lui! D-na Carmen este o artista desavarsita, fara indoiala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, nu stiu cine mi-a adresat aceste frumoase cuvinte, dar, oricum, va multumesc mult!

      Ștergere
  2. Aspectul este deosebit si unic. Cred ca si interiorul este pe masura! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mamico! Mie imi place cum a iesit interiorul, chiar daca e pentru prima data cand experimentez aceste mousse-uri. Sper sa-i placa si lui Dragos.

      Ștergere
  3. Foarte frumos! Sunt deosebite toate torturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase masinutele!!!... Si tortul pe total!...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua.As dori sa stiu daca masinutele sunt facute doar din fondant,sau ati folosit altceva pt. interior.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere