duminică, 22 iulie 2012

Tort Ariel

 Initial, Giulia si-a dorit Clopotica...Dupa o "analiza" profunda insa, a ajuns la concluzia ca Ariel ar fi o tema mai potrivita pentru aniversarea ei.
 Desi familia Giuliei imi cunoaste torturile si vizual si ...gustativ, l-au considerat pe acesta exceptional. Normal, doar a fost al lor :).

5 comentarii:

  1. Foarte reusit tortuletul, atatea detalii... scoici, stele, corali, pestisorul e bestial :) felicitari. Am si eu o intrebare, cum faci efectul de apa? din isomalt colorat in albastru ? nu am folosit asa ceva, dar intreb... si il pui direct pe tort? ti-as fi recunoscatoare daca m-ai ajuta, trebuie sa fac un tort pt sotul meu, pescar, si vreau si eu sa fac asa apa... multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna..."Alexandra B"! As fi preferat sa vorbesc cu o persoana care nu se ascunde sub acest anonimat relativ. Ma rog...
    Folosesc piping gel, pt "apa" si, da, il pun direct pe tort.
    Multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze daca te-am deranjat... am mai scris odata pe blogul tau sub acest nume...te urmaresc de mult si imi plac mult creatiile tale. sunt Alexandra Bran , nu am un blog... dar ma poti gasi pe facebook, daca vrei sa stii cine sunt, imi pare sincer rau daca te-am deranjat cu numele acesta... Te admir de mult si as vrea sa fac si eu torturi ca a tale intr-o zi, eu abia am inceput... in martie am facut primul tort... Toate felicitarile mele pt munca ta. Esti minunata!

      Ștergere
    2. E in regula, Alexandra. Mult succes iti doresc!
      Sa stii ca eu sunt mai prezenta pe FB decat pe blog, asa ca, daca vrei raspunsuri la intrebarile tale, apeleaza-ma acolo.

      Ștergere