vineri, 28 septembrie 2012

TORT "101 DALMATIENI"

 Nu sunt chiar 101 dalmatieni, ci doar cati au incaput pe un tort :))
 Am incercat sa creez o scena vesela, modeland dalmatienii in pozitii cat mai haioase, pentru a o bucura pe Karina, a carei aniversare este azi.
La multi ani, Karina!

9 comentarii:

  1. Sunt sigura ca ai reusit sa o faci f. bucuroasa pe Karina!Daca ramanem cu gura cascata noi,cei mari,iti imaginezi ce reactie are un copil in fata unui astfel de tort???Felicitari!Agent Deli

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga,Deli, vezi ca cine persevereaza, reuseste? :)))))))Deci, pana la urma ai reusit sa postezi...Te-au lasat "puricii" din blogul meu..Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu-ti imaginezi ce sacrificiu am facut:mi-am facut cont google special pt. asta:)))Sa stii ca o sa fac tot posibilul sa merg inainte si eu cu planul asta!Succes in continuare!Suntem cu ochii pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca m-am repetat cu verbul "a face":))indurare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez efortul tau, daga agent special si ultrasecret,dar las' ca-i bine ca ti-ai facut cont..Iti va prinde si tie bine, mai ales daca ai hotarat sa mergi in continuare pe "drumul dulce".Pup!

      Ștergere
  5. Ce dragalasi sunt dalmatienii!
    Foarte reusit tortul. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen ca de obicei minunat, asa cum ne-ai obisnuit. Sa nu te superi pe mine dar iti sugerez sa iti semnezi fotografiile sa nu se laude altii cu munca ta. Cu drag, Nadia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Nadia, m-am gandit si eu la asta. Am mai multe idei in minte dar, pana sa le transpun in practica...
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere