Pentru prima data, un tort 3 D... O camera foto "Nikon", cu interior plin de crema, in ciuda faptului ca primisem sugestii sa-l fac cu mult blat..Eu am riscat si bine am facut : blat 40%, crema, 60%.
O mica problema cu umezeala din aer.. Daca nu ploua, era ok..
Acesta este "obiectivul", inainte de acoperirea cu fondant.
Wow ce fain e!Nici nu vreau sa ma gandesc cat ai muncit la el!
RăspundețiȘtergereCat despre umezeala din aer...am patit-o si eu, depinde foarte mult de fondantul folosit!
Cu drag, Daiana
Merci, Daiana!
ȘtergereNu depinde de fondant, ci de umiditatea aerului. Mi s-a intamplat si cu pasta facuta in casa si cu Cova si acum, cu Odense.
Nu prea exista solutie, din pacate..
Cand ploua, e jale.
Cu drag, cu pasta facuta in casa nu am avut pana acum nici o problema, in schimb cu prima glazura cumparata si cu Odense a fost exasperant la un moment dat, mai ales daca am alternat frigiderul cu temperatura camerei, desi nu era exagerat de cald afara...
ȘtergereFoarte frumos!Felicitari! Ajuta AC-ul pus pe dezumidificare.
RăspundețiȘtergereMerci de ponturi, fete!
Ștergere