luni, 20 mai 2013

Tort fondant NIKON

 Pentru prima data, un tort 3 D... O camera foto "Nikon", cu interior plin de crema, in ciuda faptului ca primisem sugestii sa-l fac cu mult blat..Eu am riscat si bine am facut : blat 40%, crema, 60%.
  O mica problema cu umezeala din aer.. Daca nu ploua, era ok..
Acesta este "obiectivul", inainte de acoperirea cu fondant.

5 comentarii:

  1. Wow ce fain e!Nici nu vreau sa ma gandesc cat ai muncit la el!
    Cat despre umezeala din aer...am patit-o si eu, depinde foarte mult de fondantul folosit!
    Cu drag, Daiana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, Daiana!
      Nu depinde de fondant, ci de umiditatea aerului. Mi s-a intamplat si cu pasta facuta in casa si cu Cova si acum, cu Odense.
      Nu prea exista solutie, din pacate..
      Cand ploua, e jale.

      Ștergere
    2. Cu drag, cu pasta facuta in casa nu am avut pana acum nici o problema, in schimb cu prima glazura cumparata si cu Odense a fost exasperant la un moment dat, mai ales daca am alternat frigiderul cu temperatura camerei, desi nu era exagerat de cald afara...

      Ștergere
  2. Foarte frumos!Felicitari! Ajuta AC-ul pus pe dezumidificare.

    RăspundețiȘtergere